Apr 23, 2013, 8:52 PM

Там далеч 

  Poetry » Love
654 0 0

Там далеч блести луната,

там далеч шумят треви,

там далеч ме чака

прегръдка на любим позната.

 

Там далеч и слънце лумва,

там далеч изгряват и звезди,

там далеч гората пее

за бъдещите наши дни.

© Марина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??