23 may 2015, 2:03

Там ли си... 

  Poesía
1555 0 13

 

Докато те няма

си измислям облаци
снежнобели пухкави и тъжни
тайничко навървям ги по пръстите
споменът по тях да се завърне...

в тиха ласка

в някакво докосване
в парещ дъх по устните

в тревога...
те валят по мен

но някак истински
искам да усетя...

а не мога...
... после си рисувам многоточия
в празните пространства

между думите
в някаква измислена мелодия

чувам те заглъхнал

върху струните...
и тогава почвам да нотирам –
всяка тишина

си има фраза...
толкова е тихо че от удари
в празен такт

сърцето си белязах...

там ли си...

след всички разстояния
може би е време да се върнеш
аз ще си измислям дотогава облаци
някъде в дъжда

да ме прегърнеш...

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??