Утехата крепи човека,
утехата дава надежда,
надежда за едно ново начало,
за един нов поглед върху нещата от живота.
Аз едва ли някога ще успея
да скрия в своя поглед
желанието си да те имам
и твоята нежност да ме покорява,
но никога няма да видиш омразата в него.
Приятел в мен винаги можеш да откриеш,
само трябва да поискаш да го видиш.
Любовта ми е безбрежна и многолика
и никога не би те наранила,
но ти не ще я опознаеш,
недопускайки я до себе си,
просто за пореден път ù
помахай за сбогом,
тя е готова да те остави да дишаш,
да дишаш в живота си, който обичаш,
ти във него си щастлив
и без аз там да присъствам,
моето място в стиховете ти не открих!
© Карина Todos los derechos reservados