23.08.2012 г., 9:32 ч.

Там ме няма 

  Поезия » Философска
738 0 0

Утехата крепи човека,

утехата дава надежда,

надежда за едно ново начало,

за един нов поглед върху нещата от живота.

Аз едва ли някога ще успея

да скрия в своя поглед

желанието си да те имам

и твоята нежност да ме покорява,

но никога няма да видиш омразата в него.

Приятел в мен винаги можеш да откриеш,

само трябва да поискаш да го видиш.

Любовта ми е безбрежна и многолика

и никога не би те наранила,

но ти не ще я опознаеш,

недопускайки я до себе си,

просто за пореден път ù

помахай за сбогом,

тя е готова да те остави да дишаш,

да дишаш в живота си, който обичаш,

ти във него си щастлив

и без аз там да присъствам,

моето място в стиховете ти не открих!

© Карина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??