С теб на люлката са весели игрите.
Люлея те, но всъщност ти люлееш мен.
Бавно слънцето събира си лъчите.
А аз оставам още дълго в твоя плен.
В смеха ти, в къдрите, в очите.
Там живея, всеки божи ден.
Не чувам даже на града молбите.
Само шепот от копринен лен.
© Виолета Todos los derechos reservados