9 nov 2014, 19:44

Там на север до Несевер 

  Poesía » De humor
439 0 0

 ТАМ НА СЕВЕР ДО НЕСЕВЕР

 

Там на север, до Несевер,

Лодки, гларуси, плавуни,

Чайки, яхти, вместо дюни 

Вси се щурат по морето

Няма място общо взето.

 

Там бетон, наместо пясък,

И хотелски гръмотрясък,

Светят разни лампиони, 

А места за плаж - микрони.

 

Осем лева е чадъра, 

Още осем за шезлонга,

Още малко ще поискат 

И за килограма пясък 

И за гларусния крясък 

И за пяната в морето

И за въздуха в небето.

© Кристиан Ковачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??