Там в нощта
Тъмна и пуста стая.
Навън се спуска нощта.
Какво да ти кажа, не зная,
не зная - ще каже нощта.
Поглеждам - и там е безкрая,
безкрая е там - във нощта,
там в ъгъла, в пустата стая,
там в моята празна душа.
И какво да направя - не зная,
но сигурно знае нощта.
Видяхме се в нощ като тая.
И раздялата пак е в нощта.
© Преси Todos los derechos reservados