Feb 1, 2008, 3:45 PM

Там в нощта 

  Poetry
712 0 5
 

Там в нощта

 

Тъмна и пуста стая.

Навън се спуска нощта.

Какво да ти кажа, не зная,

не зная - ще каже нощта.

Поглеждам - и там е безкрая,

безкрая е там - във нощта,

там в ъгъла, в пустата стая,

там в моята празна душа.

И какво да направя - не зная,

но сигурно знае нощта.

Видяхме се в нощ като тая.

И раздялата пак е в нощта.

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??