5 ene 2008, 16:24

Там зад ъгъла...  

  Poesía » Otra
648 0 7

Там, зад ъгъла ще срещна

него - слънцето безгрижно

и ще бъде всичко -

светло, весело и чисто...

 

Там, зад ъгъла ще ме познаят

мен - понякога добра, непримирена и

няма от почуда те да се помаят,

когато съм от мисли - празна и мизерна...

 

Там ще ми се радват

и без упреци ще ме приемат,

няма да съм с вечен етикет - "сама" .

Там ще бъда истинска и земна,

горда, щура...,

момичето, щастливо от своята съдба!

 

Там... там всичко е прекрасно!

Дни усмихнати и

нощи на спокойствие,

години в сънища,

видения и светли мигове...,

но там... не ще достигна скоро

... приказките съществуват само в книгите...

© Ани Ракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??