Там, зад ъгъла ще срещна
него - слънцето безгрижно
и ще бъде всичко -
светло, весело и чисто...
Там, зад ъгъла ще ме познаят
мен - понякога добра, непримирена и
няма от почуда те да се помаят,
когато съм от мисли - празна и мизерна...
Там ще ми се радват
и без упреци ще ме приемат,
няма да съм с вечен етикет - "сама" .
Там ще бъда истинска и земна,
горда, щура...,
момичето, щастливо от своята съдба!
Там... там всичко е прекрасно!
Дни усмихнати и
нощи на спокойствие,
години в сънища,
видения и светли мигове...,
но там... не ще достигна скоро
... приказките съществуват само в книгите...
© Ани Ракова All rights reserved.