18 abr 2004, 12:34

Танц 

  Poesía
1370 1 2
С коляно допирам земята,
протягам с радост ръка,
цветята край нас ръкопляскат,
а танцът ни почва сега.
Принцесо, ръката ти нежна
на моето рамо гори.
Усеща тревата копнежа,
притихнала чака зори.
Лунен сърп - струни опънал-
арфата - в нашия танц...
Гледат звездите оцъклено
сякаш намазани с гланц.
Не искам да мисля за нищо,
сега сме със тебе едно.
Дивата страст е оприщила,
дълго желано танго.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Присъединявам се към долните суперлативи.
  • Сънища кратки и дълги мечти,
    копнежи за нежност hixxtam ни дари.

    Красиво !!!!
Propuestas
: ??:??