6 oct 2014, 9:39  

Танц 

  Poesía » De amor
582 0 4

Променяме дните си, те ни променят...

Мечтаем да бъдем мечтани и истински.

В очите на другия виждаме себе си

и търсим в тях ноти за своите мисли.

 

И ако музика звънне в главите ни,

душите във вихър и плам ще танцуват.

Но няма да бъде безкрайна мелодия,

ако единият спре да тактува.

© Ангел Чорбаджийски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??