6.10.2014 г., 9:39 ч.  

Танц 

  Поезия » Любовна
581 0 4

Променяме дните си, те ни променят...

Мечтаем да бъдем мечтани и истински.

В очите на другия виждаме себе си

и търсим в тях ноти за своите мисли.

 

И ако музика звънне в главите ни,

душите във вихър и плам ще танцуват.

Но няма да бъде безкрайна мелодия,

ако единият спре да тактува.

© Ангел Чорбаджийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??