8 feb 2007, 15:52

ТАНЦУВАЙ С МЕН 

  Poesía
1094 0 12
Танцувай с мен и с Aventura.
Затвори телефона, нека си звъни.
Разбираш ли думите? Аз - не.
Това не ми пречи да танцувам
и да пея "Obsesion".
Със токчета потраквам в такт
тополова извивка със "Ves amor".
Ръцете си издигам, прегръщам те
"Corazon" - вдишай от мен...
От клончето какаово сега съм
течаща капка, сладък шоколад
По кожата ми лепне от желание
матова извивка, тънка страст.
Ти танцувай, танцувай този танц,
ритъм подканящ по устни с аромат,
лимон и какао с тънък гланц
приплъзваща китара, тяло струна.
Стене ритъмът във нас извиващ глас.
танцувай ме, със теб танцувам аз,
и пеe"Obsesion" не моят глас,
а тялото потръпващо от страст...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??