23 oct 2008, 11:57

Танго 

  Poesía
837 1 1


 

Нощ се спуска над града,

а двама в сплетени тела

танцуваме танца

на страстта.

Танго за двама...

 

С две напред, една назад .

Танго горещо в сплетени тела.

Ще опознаем днес

двама ний страстта.

 

Танго за влюбени.

Танго на страстта.

С две напред, една назад.

В приказен танц на страстта.  

Ще опознаем днес

двама ний страстта.

© Христо Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Но не мога да напиша оценка 6,и затова само коментари ще оставя-за стихчетата от 2008 год.
    Любовна романтика.Усещане за мечта.
Propuestas
: ??:??