Нощ се спуска над града,
а двама в сплетени тела
танцуваме танца
на страстта.
Танго за двама...
С две напред, една назад .
Танго горещо в сплетени тела.
Ще опознаем днес
двама ний страстта.
Танго за влюбени.
Танго на страстта.
С две напред, една назад.
В приказен танц на страстта.
Ще опознаем днес
двама ний страстта.
© Христо Ангелов All rights reserved.
Любовна романтика.Усещане за мечта.