Той:
- Твоето рамо
е моето докосване.
Твоите устни
са розата между зъбите ми.
Танцувам с теб
и се любя с нощта.
Тя:
- Искам да танцувам с теб,
докато луната потъне между гърдите ми,
докато се свлече шумът на коприната в пръстите ти,
докато ме рисуваш с дъха си,
докато откъснеш розата от устните ми.
Искам да танцувам с теб...
© Ели Деянова Todos los derechos reservados