13.03.2009 г., 15:37 ч.

Тангото на розата 

  Поезия
523 0 7

 

Той:

- Твоето рамо

е моето докосване.

Твоите устни

са розата между зъбите ми.

Танцувам с теб

и се любя с нощта.

 

Тя:

- Искам да танцувам с теб,

докато луната потъне между гърдите ми,

докато се свлече шумът на коприната в пръстите ти,

докато ме рисуваш с дъха си,

докато откъснеш розата от устните ми.

Искам да танцувам с теб...

 

 

© Ели Деянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??