16 ago 2014, 19:21

Танка 

  Poesía » Formas orientales
751 0 0

Настъпи нощта.

Звездният ù похлупак

покри езерото.

В далечината проблясва

набръчканото му огледало.

 

А ние с теб

сме като две лодки:

не се знае

къде ще ги понесе вълната.

Дали в една посока?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??