16.08.2014 г., 19:21 ч.

Танка 

  Поезия » Източни форми
634 0 0

Настъпи нощта.

Звездният ù похлупак

покри езерото.

В далечината проблясва

набръчканото му огледало.

 

А ние с теб

сме като две лодки:

не се знае

къде ще ги понесе вълната.

Дали в една посока?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??