22 may 2014, 17:53

Танка 

  Poesía » Formas orientales
651 0 1

Мислено ровя

в плявата на младостта,

търся късчета памет,

оцелели след много

изгубени години.

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??