30 dic 2008, 9:13

Танка (небеса) 

  Poesía » Formas orientales
579 0 2

                                 

                                      Царство небесно                                                         
                                      красота от нас крие.                                                  
                                      Мъдрост вековна.                                                       
                                      Хората трудно растат,                                             
                                      ако ги превъзхождат.                                               
  

 

  Серафимите -                                         Амитийл – име                                
  светлината горяща,                           на жената-архангел.                    
  духове с шест крила.                          Тя пази тайни.                                
  За някои - демони,                               Дали ако ги знаем,                       
  за други - спасение.                            мъдростта ще понесем?            

 

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??