11 dic 2008, 23:47  

Танка (Сезони) 

  Poesía » Formas orientales
599 0 1

 

                                                                       

 

Буря бушува.

Нощта излива чувства

и плаче на глас.

Аз пък не плача - стена

в прегръдки любими.

                                                                                

 Снегът натрупа

 и градът ни по-чист е,

 скрил се в снега.

 Лице покрих с ръка -

 ласките ти да пази.

                                                                               

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??