30 abr 2017, 23:34

Тату(ировка) 

  Poesía » De amor
239 0 4

На твойта бяла кожа

и вместо докторско манту,

със остър връх на ножа

ще ти направя аз тату.

 

Със нарези широки

на непосилната ми страст,

на чувствата дълбоки

ще дам любовната си сласт.

 

И името си мъжко

във кожата ти ще вградя.

И нищо, че е длъжко,

със него ще те наградя.

 

И даже да поискаш

ти кожата да съблечеш,

татуто ще притискаш

и Обич ще го наречеш!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??