22 abr 2020, 16:35

Тази болка е моя 

  Poesía » Verso libre, Otra
634 0 1

Боли ме
не от удара на камъка
който ме застига
а от злобата на хвърлящия
тя остава в ръката му
в сърцето

в мислите му
лишава го от свобода
ранява го

боли го
и тази болка 
е моя

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??