Apr 22, 2020, 4:35 PM

Тази болка е моя 

  Poetry » Free verse, Other
632 0 1

Боли ме
не от удара на камъка
който ме застига
а от злобата на хвърлящия
тя остава в ръката му
в сърцето

в мислите му
лишава го от свобода
ранява го

боли го
и тази болка 
е моя

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??