22.04.2020 г., 16:35 ч.

Тази болка е моя 

  Поезия » Свободен стих, Друга
633 0 1

Боли ме
не от удара на камъка
който ме застига
а от злобата на хвърлящия
тя остава в ръката му
в сърцето

в мислите му
лишава го от свобода
ранява го

боли го
и тази болка 
е моя

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??