25 nov 2008, 18:29

Тази нощ 

  Poesía » De amor
690 0 3

              ТАЗИ НОЩ


Вятър свири на цигулка без струни.
Коминът тъжен тихо приглася с тромпет.
Тази нощ луната ще ни целуне.
И песента на щурците ще звънне навред.


Тази нощ ще бъдем под небето сами.
Росна трева ще ни стане постеля.
От звездите в безкрая – любов ще ръми.

… Любов с мен ще споделяш!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??