25.11.2008 г., 18:29 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
687 0 3

              ТАЗИ НОЩ


Вятър свири на цигулка без струни.
Коминът тъжен тихо приглася с тромпет.
Тази нощ луната ще ни целуне.
И песента на щурците ще звънне навред.


Тази нощ ще бъдем под небето сами.
Росна трева ще ни стане постеля.
От звездите в безкрая – любов ще ръми.

… Любов с мен ще споделяш!

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??