29 jul 2009, 21:45

Тази вечер 

  Poesía » De amor
591 0 0

Толкова си нежен тази вечер,

мили мой, не ще ти устоя.

Ще сторя нещо аз,

жаждата за да си утоля.

 

Рисуваш ме полугола,

а тайно мечтая си аз.

Тази вечер да бъда твоя,

зове те всичко в мен без глас.

 

Остави молива и листа,

порадвай се на моето тяло!

Тази вечер съм различна,

ще ти се отдам изцяло.

 

© Пролетното момиче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??