Jul 29, 2009, 9:45 PM

Тази вечер 

  Poetry » Love
589 0 0

Толкова си нежен тази вечер,

мили мой, не ще ти устоя.

Ще сторя нещо аз,

жаждата за да си утоля.

 

Рисуваш ме полугола,

а тайно мечтая си аз.

Тази вечер да бъда твоя,

зове те всичко в мен без глас.

 

Остави молива и листа,

порадвай се на моето тяло!

Тази вечер съм различна,

ще ти се отдам изцяло.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??