29 июл. 2009 г., 21:45

Тази вечер 

  Поэзия » Любовная
583 0 0

Толкова си нежен тази вечер,

мили мой, не ще ти устоя.

Ще сторя нещо аз,

жаждата за да си утоля.

 

Рисуваш ме полугола,

а тайно мечтая си аз.

Тази вечер да бъда твоя,

зове те всичко в мен без глас.

 

Остави молива и листа,

порадвай се на моето тяло!

Тази вечер съм различна,

ще ти се отдам изцяло.

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??