25 jun 2024, 10:24

Тази вечер 

  Poesía » De amor
116 0 0

     

       Тази вечер

 

Тази вечер тебе срещнах,

беше в светлосиво

и неволно те погледнах,

поздравих те мълчаливо.

 

Нощ над нас се спусна

и сърцето ми заплака,

и луната беше тъжна,

скри се в небесата.

 

Тази вечер тебе срещнах,

беше с друга ти,

как да се държа не знаех,

нощ сълзите ми прикри.

 

Тази вечер тебе срещнах,

спомних си за любовта,

във нощта красива  чаках

да ме хванеш за ръка.

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??