Jun 25, 2024, 10:24 AM

Тази вечер 

  Poetry » Love
118 0 0

     

       Тази вечер

 

Тази вечер тебе срещнах,

беше в светлосиво

и неволно те погледнах,

поздравих те мълчаливо.

 

Нощ над нас се спусна

и сърцето ми заплака,

и луната беше тъжна,

скри се в небесата.

 

Тази вечер тебе срещнах,

беше с друга ти,

как да се държа не знаех,

нощ сълзите ми прикри.

 

Тази вечер тебе срещнах,

спомних си за любовта,

във нощта красива  чаках

да ме хванеш за ръка.

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??