1 jul 2010, 13:37

Te 

  Poesía » De amor
598 0 0

Те

И ето устните – бедни.

В птици без ято превърнати.

Ето ги сухи. Студени, напукани,

самотници безкрили, спящи.

 

И ето очите – силно разтворени.

В търсачи на скъпия превърнати.

Ето ги мокри, отчаяни,

в тъмнината приветствани.

 

И ето ръцете – силни.

Последната милувка стиснали.

Ето ги жадуващи за тебе,

с твоите едно да станат.

 

И ето ги всичките.

Как мислиш се боря с тях?

Ето ги готови да се жертват за теб.

Те останаха твои!

 

© Мария Грънчарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??