30 jul 2008, 9:15

Театър 

  Poesía
976 1 3

На сцената сме аз и ти,
на сцената сме двама.
Играй си ролята,
но спри,
когато ме ранява.

Не сцената вървиш до мен.
Това ме вдъхновява...
Играеш просто ден за ден,
но ролята ти ме предава...

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??