Jul 30, 2008, 9:15 AM

Театър 

  Poetry
962 1 3

На сцената сме аз и ти,
на сцената сме двама.
Играй си ролята,
но спри,
когато ме ранява.

Не сцената вървиш до мен.
Това ме вдъхновява...
Играеш просто ден за ден,
но ролята ти ме предава...

© Катерина Баева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??