19 dic 2015, 19:32

Театър 

  Poesía » Filosófica
313 0 0

Клоунът - отчаян оптимист,

единствен той със аромата

на цветята си общува

и с неповторимия си жест внушава

оная розова мъгла,

която само сцената познава!

......................................................

Ръкопляскане, поклон, завеса!

 

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??