Театър
Довя ме някакъв странен вятър.
Съдбата, стана ми режисьор.
Попаднах набързо в абсурден театър.
И станах поредния жалък актьор.
На теб, като зрител, това не хареса.
Веднага усети - поредна заблуда.
Избягах при теб, от тая пиеса.
Завърнах се - пак същата луда.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados
Раде, вмъквам го!