Jan 21, 2016, 5:48 PM  

Театър 

  Poetry » Love
228 0 2

Театър

 

Довя ме някакъв странен вятър.

Съдбата, стана ми режисьор.

Попаднах набързо в абсурден театър.

И станах поредния жалък актьор.

 

На теб, като зрител, това не хареса.

Веднага усети - поредна заблуда.

Избягах при теб, от тая пиеса.

Завърнах се - пак същата луда.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??