12 jun 2024, 9:32

Теб съм очаквала… 

  Poesía » De amor, Verso libre
266 1 2

Молила съм се за теб

със силата на вселената.

Стиховете ми за теб

съм ги написала…

 

Молила съм сe за теб,

да летиш в небето ми.

И  тебе съм сънувала

и те обачах без да те познавам…

 

И обятията ми те зовяха,

и твоите ме приканваха.

И предчувствах погледа ти,

пристигането ти ме подкоси.

 

Пристигна и се предадох,

пред слънцето в душата ти.

Само тебе съм очаквала,

без да знам кога или къде…

 

Само тебе съм очаквала,

и не съм се съмнявала за миг.

В мен място ти отредих,

и  в любов се превърнахме…

 

И най-накрая те открих,

на стълбите преди върха.

Любовта в теб открих,

и сега отново я виждам в теб…

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??