Молила съм се за теб
със силата на вселената.
Стиховете ми за теб
съм ги написала…
Молила съм сe за теб,
да летиш в небето ми.
И тебе съм сънувала
и те обачах без да те познавам…
И обятията ми те зовяха,
и твоите ме приканваха.
И предчувствах погледа ти,
пристигането ти ме подкоси.
Пристигна и се предадох,
пред слънцето в душата ти.
Само тебе съм очаквала,
без да знам кога или къде…
Само тебе съм очаквала,
и не съм се съмнявала за миг.
В мен място ти отредих,
и в любов се превърнахме…
И най-накрая те открих,
на стълбите преди върха.
Любовта в теб открих,
и сега отново я виждам в теб…
© Лили Вълчева All rights reserved.