4 feb 2020, 17:15

Течения 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
429 0 0

Неизказаните думи
срещат тишина.
Блъскат се в стена от безразличие,
натрупан гняв и самота.

 

Неизплаканите сълзи,

впити до болка в душата
загиват, преди да се родят
в наречен живот по съдбата.

 

Eла, събери се, открий си сърцето!
Тъмнината си до дъно освети...
В бездната откриваш тази част от себе си,
която спира те да бъдеш Ти...

© Таня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??