18 ene 2016, 12:49

Тежка съдба 

  Poesía » Versos blancos
602 0 0

Такава ли е съдбата, тъй несправедлива?

На майка да отнеме, едничката и рожба.

Ще живее с мисълта горчива, че

споменът за него, в сърцето я пробожда.

 

Нека името му се слави пред народа.

С добро сърце извършил своите дела.

Безстрашен, смел като войвода,

посрещнал своята съдба.

 

Справедливост няма ли да има?

Пита цял един народ.

Тежко е, че Тодор си замина.

Наскърбен остана целият му род.

 

В ПАМЕТ НА ТОДОР ЙОРДАНОВ ОТ ВРАЦА!

 

© Никалас Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??