Големите природни дадености
във всяко женско деколте
нашепват ни за мъжки радости,
щом озоват се в нашите ръце...
Добре запълненото клинче
погледнато откъм отзад
зове ни, като кана с винце,
и разпалва мъжки глад...
А кожа с гладкост на коприна
задава ни добър въпрос -
С език по нея как да мина
като дълго чакан гост?...
И устни, цъфнало вълшебство,
и очички, езера бездънни,
черешките на женско съвършенство,
врата към нощи мъжки все безсънни...
Да, всичко ваше ни говори, разберете,
а ние мъжките глави си блъскаме,
как да ви излъжем, че да ни дадете
това богатство цялото, женички хубави.
23.09.2023.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados