18 abr 2008, 20:40

Телефонна любов 

  Poesía
2200 0 9
                                                                         Телефон все ни свързва ,
                                                                         телефон ни дели.
                                                                         Малко тъжна е тази,
                                                                         наша обич, нали?  В.Найденов

Само това ни свързва.
Само това ни дели.
Километрите са много,
като непреброими звезди.
Ако днес извънредно те чуя,
вечер не мога да спя.
И прегръщам твърдата възглавница
и общувам с госпожа Самота.
Телефонът ни свързва.
Телефонът ни дели.
И не зная дали ме лъжеш,
не мога да видя твоите очи.
Но в мига, щом се обадиш,
загърбвам госпожа Самота.
Приветствам с отворени обятия -
приемам при мен любовта.
Телефонът ми е до сърцето,
чака да се обадиш ти.
Само това ни свързва.
Само това ни дели.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??