28 mar 2006, 9:39

телевизионна тъга 

  Poesía
593 0 1
Натрупани трупове.
Дните във сажди.
Последното,което искам
е да посрещна някого.
Военни действия.
Коледа без елха.
Месеците се смесват,
в телевизионна тъга.
Черни забрадки
в бляскави казина.
Дните се смесват,
а ти си сама.
Ще дойда може би.
Ще те целуна.
Години се смесват
и пак си сама.
Мръсен крясък.
В три часа през нощта.
Всички сме трупове
в телевизионна игра.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??