30 jul 2013, 20:34

Теория на хаоса 

  Poesía » Otra
461 0 1

Ще бъда пръстта

под нозете ти.
По устните твои

ще бъда кръвта.

Комета ще бъда.

В небето ти.

Нежно мълчание

в миг на тъга.

И винаги, винаги

тайно ще идвам.
Да разпилея

внезапно завесите.
Да те прегърна.


Да те прекърша.


Да разкъсам
душата ти стръвно.
Защото всичко красиво

трябва да страда.
Защото всичко красиво
трябва да изстрадаш.

И нека паднем сломени. 

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...диво и страстно...нежно и хард...хаос и космос
Propuestas
: ??:??