Понякога съм много тъжна,
събрана във отронена сълза.
Помръкнала е тази нощ душата,
изгаснала поредната искра.
Обърната навътре в дълбината,
с въпрос - случайно ли греша?
Или пък тест поднася ми съдбата,
доверието в теб да различа?
Ще мога ли през него да премина
с достойно вдигната глава?
Или смирено, тихо да измина,
пътя на "виновна без вина"?
Боли! От болките изгарящи,
крещи сърцето в самота.
Но знам,от грешките "случайности"
уроци учи... осъзната душа!
© Таня Мезева Todos los derechos reservados
с въпрос - случайно ли греша?"-!много силно стихотворение.