2.10.2009 г., 11:34 ч.

Тест 

  Поезия » Философска
568 0 14

Понякога съм много тъжна,
събрана във отронена сълза.
Помръкнала е тази нощ душата,
изгаснала поредната искра.

Обърната навътре в дълбината,
с въпрос - случайно ли греша?
Или пък тест поднася ми съдбата,
доверието в теб  да различа?

Ще мога ли през него да премина
с достойно вдигната глава?
Или смирено, тихо  да  измина,
пътя на "виновна без вина"?

Боли! От болките изгарящи,
крещи сърцето в самота.
Но знам,от грешките "случайности"
уроци учи... осъзната душа!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??